ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

 Έξι (6) On Line μαθήματα στο Zoom

Υποφέρετε από άγχος για τις εξετάσεις 

και δεν ξέρετε πώς να το ξεπεράσετε;

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

6 ONLINE μαθήματα στο zoom

Υποφέρετε από άγχος για τις εξετάσεις  και δεν ξέρετε πώς να το ξεπεράσετε;

6 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Έξι διαδικτυακά μαθήματα που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε και να ξεπεράσετε το άγχος σας. Το άγχος εξετάσεων είναι συχνό και μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την απόδοσή σας, τη συναισθηματική υγεία και τις επιλογές σταδιοδρομίας.

ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΛΥΣΗ

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει λύση! Η εκπαίδευση θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα σωματικά συμπτώματα του άγχους, να καταλάβετε την αιτία του άγχους σας και να το μετατρέψετε σε δημιουργική δράση.

100% ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Τα μαθήματα θα σας βοηθήσουν να βρείτε την αυτοπεποίθηση σας και να μείνετε συγκεντρωμένες/οι ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε τις πραγματικές σας δυνατότητες.

ΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

Είστε εκπαιδευτικός και θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα μαθήματα αντιμετώπισης του άγχους εξετάσεων; Επικοινωνήστε μαζί μου για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορούμε να συνεργαστούμε για να προσφέρουμε στους μαθητές σας τα εργαλεία ώστε να έχουν μια θετική και αποτελεσματική εμπειρία εξετάσεων.

Συνηθισμένα συμπτώματα

Μερικά συνηθισμένα συμπτώματα που οφείλονται στο άγχος εξετάσεων:

• Ταχυκαρδία
• Δύσπνοια
• Ξηροστομία
• Κενά μνήμης
• Ιδρωμένες παλάμες
• Πονοκέφαλος / Ημικρανίες
• Σφιγμένο στομάχι
• Αρνητικές σκέψεις
• Αίσθημα απελπισίας
• Πανικός

• Διαταραχές Πεπτικού
• Τρέμουλο

Εάν υποφέρετε από οποιοδήποτε από τα παραπάνω συμπτώματα κάθε φορά που δίνετε εξετάσεις, η εκπαίδευση μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το άγχος σας.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ

Ο Χρυσουλάκης Γιάννης έχει πτυχίο Βιολογίας από το Ε.Κ.Π.Α. Από το 2005 προετοιμάζει μαθητές και φοιτητές, βοηθώντας τους να διαχειρίζονται το άγχος τους, να διατηρούν την ηρεμία τους, να έχουν αυτοπεποίθηση και να πετυχαίνουν τους στόχους τους. 

Είτε είστε υποψήφιος φοιτητής, είτε είστε ήδη φοιτητής, ο Χρυσουλάκης Γιάννης θα σας διδάξει έναν απλό, γρήγορο και σίγουρο τρόπο για να απογειώσετε την απόδοσή σας στις εξετάσεις!

«Ο στόχος αυτής της εκπαίδευσης είναι να μειώσεις το άγχος σε δημιουργικά επίπεδα, ώστε με αυτοπεποίθηση να δώσεις στις εξετάσεις τον καλύτερο σου εαυτό.» 

Χρυσουλάκης Γιάννης

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Αυτή η σειρά 6 μαθημάτων αποτελείται από:
– 6 συναντήσεις μιας ώρας στην πλατφόρμα zoom

– φύλλα εργασίας
– γραπτές σημειώσεις

Είναι σημαντικό να παρακολουθήσετε τα 6 μαθήματα και να ολοκληρώσετε προσεκτικά κάθε εργασία. Το αποτέλεσμα θα είναι ανάλογο της προσπάθειας που θα κάνετε.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

 1: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
2: ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΓΧΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
3: ΔΙΑΤΑΣΕΙΣ – ΡΥΘΜΙΚΗ ΑΝΑΠΝΟΗ – ΧΑΛΑΡΩΣΗ
4: ΝΟΕΡΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ
5: ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
6: ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ
7: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 

ΚΟΙΝΟΙ ΜΥΘΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Μύθος 1: Το άγχος εξετάσεων δεν είναι πραγματικό.
Στην πραγματικότητα, το άγχος εξετάσεων μπορεί να είναι εξουθενωτικό και να προκαλεί μεγάλη δυσφορία. Τα συμπτώματά του και οι επιπτώσεις είναι πολύ πραγματικές.

Μύθος 2: Οποιοδήποτε επίπεδο άγχους είναι ανεπιθύμητο.
Ένα ορισμένο επίπεδο άγχους μπορεί πραγματικά να είναι χρήσιμο. Μια υγιής ποσότητα νευρικότητας μπορεί να αυξήσει την απόδοση, ενώ πολύ λίγη ή υπερβολική μπορούν να μειώσουν την απόδοση στις εξετάσεις.

Μύθος 3: Είναι αδύνατο να ξεπεράσετε το άγχος των εξετάσεων.
Το άγχος για τις εξετάσεις είναι θεραπεύσιμο. Η ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων σε αυτήν την εκπαίδευση θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το άγχος σας και να βελτιώσετε τη συνολική σας απόδοση.

Μύθος 4: Εάν μελετώ πολύ σκληρά και προετοιμαστώ, το άγχος των εξετάσεων θα υποχωρήσει.
Αν και η καλή προετοιμασία είναι ένα βασικό συστατικό για τη μείωση του άγχους, είναι σημαντικό να έχετε έναν τρόπο διαχείρισης του στρες ως μέρος αυτής της προετοιμασίας.

Μύθος 5: Το άγχος εξετάσεων επηρεάζει μόνο τους μαθητές που είναι ακόμα στο σχολείο. 
Επαγγελματίες σε διάφορες ειδικότητες (γιατροί, δικηγόροι κ.ά.) γνωρίζουν ότι το άγχος εξετάσεων μπορεί να σας επηρεάσει σε οποιοδήποτε στιγμή. Μπορεί κάποιος 
εξαιτίας της δυσφορίας που αισθάνεται από το άγχος, να μη δώσει εξετάσεις για πιστοποίηση ή άδεια, σταματώντας έτσι την καριέρα του.

ΚΟΙΝΕΣ ΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Οι σκέψεις σας επηρεάζουν τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές σας. Αυτό που λέτε στον εαυτό σας μπορεί να λειτουργήσει είτε υπέρ σας είτε εναντίον σας. Οι γνωστικές στρεβλώσεις αναφέρονται σε υπερβολικές και παράλογες σκέψεις. Τέτοιες σκέψεις σας κάνουν να βλέπετε την πραγματικότητα ανακριβώς και έτσι ίσως να αυξήσετε τα επίπεδα άγχους. Ακολουθούν κάποιες γνωστικές διαστρεβλώσεις που συνήθως συνδέονται με το άγχος εξετάσεων

Όλα ή τίποτα
Αυτή είναι μια κατάσταση όπου βλέπετε τα πράγματα είτε πολύ καλά είτε πολύ άσχημα. Εάν το αποτέλεσμα των εξετάσεων δεν είναι άριστα, θεωρείτε τον εαυτό σας ως μια πλήρη αποτυχία ή εάν δεν γνωρίζετε την πρώτη απάντηση, δεν θα γνωρίζετε τις υπόλοιπες απαντήσεις.

Υπερ-γενίκευση
Είναι η περίπτωση που βλέπετε ένα αρνητικό συμβάν ως ένα ατέλειωτο πρότυπο αποτυχίας. Για παράδειγμα, εάν αποτύχετε να πάρετε καλούς βαθμούς στο πρώτο τεστ, ποτέ δεν θα πάρετε ένα καλό βαθμό.

Αποκλεισμός του Θετικού.
Αγνοείτε μια θετική εμπειρία και επιμένετε ότι δεν μετράει για τον ένα ή τον άλλο λόγο. Με αυτόν τον τρόπο, διατηρείτε αρνητικές πεποιθήσεις που αντικρούονται από τις καθημερινές σας εμπειρίες. Για παράδειγμα, αγνοείτε όλες τις φορές που η απόδοσή σας ήταν καλή και συγκεντρώνεστε στις φορές που είχατε χαμηλή απόδοση ή εστιάζετε στις ερωτήσεις που δεν γνωρίζετε και αγνοείτε εκείνες που γνωρίζετε

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;

Αν είστε μαθητής λυκείου ή μεγαλύτερης ηλικίας και χρειάζεστε καθοδήγηση για τη διαχείριση του άγχους εξετάσεων και την αποτελεσματική προετοιμασία για τις εξετάσεις σας, αυτή η εκπαίδευση είναι για εσάς.

Θα μάθετε:

• Πώς να προσεγγίσετε τις εξετάσεις με αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση.

• Τρόπους για να διαχειριστείτε το άγχος και να επιδείξετε τις πραγματικές σας δυνατότητες.

Θα μάθετε να εργάζεστε με τις σκέψεις σας, τα συναισθήματά σας και το σώμα σας για να προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις σας. Θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε τις εξετάσεις με σιγουριά και να παραμείνετε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια. Τα μαθήματα θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τη ρίζα του άγχους σας και να κατευθύνετε τις σκέψεις σας στο επιθυμητό αποτέλεσμα και όχι σ’ αυτό που φοβάστε, αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητές σας. Γραφτείτε στην εκπαίδευση σήμερα και ξεκινήστε το ταξίδι σας για να ξεπεράσετε το άγχος εξετάσεων!

Ποια είναι τα οφέλη από την εκπαίδευση

  • Αποδοτικότερο Διάβασμα
  • Αυξημένη Αυτοπεποίθηση
  • Καλύτερη Ποιότητα Ύπνου
  • Θετική Σκέψη
  • Καλύτερη Συγκέντρωση
  • Καλύτερη Μνήμη
  • Αυξημένη Απόδοση στις Εξετάσεις έως και 30%!

1 συνεδρία zoom

20
  •  

6 συνεδρίες zoom

€120
100
  •  

Ιδιαίτερο μάθημα zoom

50 /ΑΤΟΜΟ
  •  

Η ΕΡΕΥΝΑ

Επικοιvωνήστε μαζί μου

Διευθυνση

Πάροδος Λ. Βουλιαγμένης, 120
1ος όροφος, Ελληνικό

Τηλεφωνο

+30 210 9845204

Ημερες Μαθηματων

Κατόπιν συνεννόησης

Email

info@idyoga.gr

Close Menu