Έναρξη 29 Οκτώβριου 2022

Εκπαίδευση 300 ωρών για εσάς που επιθυμείτε να εμβαθύνετε στην πρακτική και στη διδασκαλία της Γιόγκα.

1.872,00 

Κατάθεση προκαταβολής 372€ έως
10 Οκτωβρίου.

Ζωντανή On-line Εκπαίδευση Δασκάλων Γιόγκα 300 Ωρών

YOGA ALLIANCE

RYT 300

Αποκτήστε διεθνή πιστοποίηση από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας!

Με τον Γιάννη Χρυσουλάκη E-RYT 500

Η κορυφαία διαδικτυακή Εκπαίδευση Δασκάλων Γιόγκα 300 ωρων στην Ελλάδα!

Μέχρι το τέλος αυτής της εκπαίδευσης:

 1. Θα μάθετε πώς να διδάσκετε 89 κλασσικές άσανας  της Χάθα Γιόγκα, με κατάλληλες υποδείξεις, τροποποιήσεις και επιδείξεις για καθεμία.

 2. Θα αναλύσετε σε βάθος τα Γιόγκα Σούτρας και την Μπαγκαβάντ Γκιτά και θα μάθετε πώς να εφαρμόζετε αυτές τις διδασκαλίες στη δική σας ζωή και πώς να τις διδάξετε στους μαθητές σας.

 3. Θα κατανοήσετε τις δομικές διαφορές μεταξύ διαφορετικών μεθόδων Γιόγκα όπως η Hatha, η Vinyasa, Yin, Hot, Sivananda, Asthanga.

 4. Θα μάθετε πώς να τροποποιείτε τις άσανας σε περίπτωση τραυματισμών και πως να αποτρέψετε τραυματισμούς σε διάφορες περιοχές του σώματος, όπως οι γοφοί, τα γόνατα, η πλάτη, οι ώμοι, οι καρποί και ο λαιμός.

 5. Θα διακρίνετε τη διάταση από τη συμπίεση στους μαθητές ώστε να τους βοηθάτε να προχωρήσουν με ασφάλεια την πρακτική των άσανας.

 6. Θα μάθετε για τη θεωρία και πρακτική της Yin Yoga.

 7. Θα εμβαθύνετε σε τεχνικές διδασκαλίας που θα σας βοηθήσουν να διδάσκετε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα προχωρημένες τεχνικές της Γιόγκα.

 8. Θα μάθετε αναλυτικά τις τεχνικές Πραναγιάμα με ενδείξεις, αντενδείξεις, ώστε να μπορείτε να τις ενσωματώσετε με ασφάλεια στα μαθήματα σας και την προσωπική σας πρακτική.

 9. Θα ασκηθείτε στις τεχνικές Ντάρανα και Ντυάνα (6ο και 7ο σκαλοπάτι της Γιόγκα).

 10. Θα μάθετε πως να σχεδιάζετε διαφορετικού είδους συνεδρίες ανάλογα με τις ανάγκες των μαθητών σας.

 11. Θα μάθετε πώς να σχεδιάζετε και να υλοποιείτε εργαστήρια ώστε να προσφέρετε εξειδικευμένες γνώσεις και τεχνικές στους μαθητές σας.
 12. Θα κατανοήσετε πώς η προσωπική ανάπτυξη μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε ως δασκάλα Γιόγκα. Θα μάθετε για τον καθορισμό στόχων, την νοερή απεικόνιση και πώς να έχετε μια πιο θετική νοοτροπία.

 13. Θα εξετάσετε το πώς η ηθική επηρεάζει την επιτυχία σας ως δασκάλα Γιόγκα και πώς να ενσωματώσετε τις αρχές και τα 8 μέρη της Γιόγκα πρώτα στην καθημερινότητα σας και έπειτα στην τάξη σας.

Τι μπορείτε να κάνετε μετά την εκπαίδευση:

 • Να πάρετε πιστοποίηση από τη Yoga Alliance για το επίπεδο των 300 ωρών.

   

 • Να διδάξετε ως αναγνωρισμένες δασκάλες Γιόγκα.
 • Να σχεδιάζετε και να υλοποιείτε σεμινάρια και εργαστήρια σχετικά με τη Γιόγκα.
 • Να οργανώσετε και να πραγματοποιήσετε τις δικές σας εκπαιδεύσεις δασκάλων, όταν συμπληρώσετε τον απαραίτητο χρόνο.

 • Να εφαρμόζετε στην πράξη τη φιλοσοφία της Γιόγκα.

ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ

 1. Να έχετε ολοκληρώσει εκπαίδευση 200 ωρών αναγνωρισμένη από τη Yoga Alliance.

 2. Nα ολοκληρώσετε με επιτυχία τη διαδικασία συνέντευξης

Είναι δυνατόν να γίνει μια Εκπαίδευση Δασκάλων Γιόγκα μέσω zoom;

Όταν πραγματοποίησα τις πρώτες ζωντανές διαδικτυακές Εκπαιδεύσεις Δασκάλων Γιόγκα, πριν από δυόμιση χρόνια, με θεωρούσαν ακραίο.
Μάθαινα από το χώρο της Γιόγκα ότι πολλοί θεωρούσαν αδύνατο να γίνει μια εκπαίδευση υψηλής ποιότητας έξω από τους τέσσερις τοίχους ενός στούντιο γιόγκα.

Όμως τι συμβαίνει σήμερα: Η διαδικτυακή εκπαίδευση παγκοσμίως έχει γίνει το νέο φυσιολογικό στη Γιόγκα και σε πολλούς άλλους τομείς.
Οι περισσότεροι δάσκαλοι, τα στούντιο και μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα παγκοσμίως έχουν προχωρήσει σε εξ αποστάσεως συνεργασίες και εκπαιδεύσεις- και δεν σκοπεύουν να το αλλάξουν.

Οπότε το ερώτημα δεν είναι πλέον, «Μπορεί η διαδικτυακή εκπαίδευση δασκάλων Γιόγκα να λειτουργήσει;»

[Ναι μπορεί. Οι δεκάδες επιτυχημένες μαθήτριές μας που έχουν αποφοιτήσει είναι η απόδειξη. Μου λένε ότι δεν κατάλαβαν ότι η εκπαίδευση έγινε διαδικτυακά. Νόμιζαν ότι γινόταν δια ζώσης.]

Η σημερινή ερώτηση είναι: «Ποια είναι η καλύτερη μορφή εκπαίδευσης για μένα; Ποια εκπαίδευση παρέχει μια φιλική, διαδραστική εμπειρία παρόμοια με την μεταμορφωτική εμπειρία μιας δια ζώσης εκπαίδευσης;»

… αλλά με όλη την ευκολία, και ευελιξία που προσφέρει το διαδίκτυο;

Αυτή η ερώτηση είναι για μένα η πιο σημαντική δυόμιση χρόνια τώρα που έχουν ξεκινήσει οι διαδικτυακές εκπαιδεύσεις.

Μην περιμένετε.
Είναι μια εκπαίδευση που θα αλλάξει τη ζωή σας!

Ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτό το ταξίδι μαζί σας!

Τι περιλαμβάνει η εκπαίδευση:

Ζωντανά Online Μαθήματα μέσω zoom

Ιστορία και Φιλοσοφία της Γιόγκα

Ανατομία

Ενεργειακή ανατομία και τσάκρας

Εξάσκηση σε διαφορετικά είδη γιόγκα

Πώς να διδάξετε 89 κλασσικές άσανας της Χάθα Γιόγκα

Δομή Γενικής Συνεδρίας

Δομή Συνεδρίας με Μούντρες

Δομή Συνεδρίας Πραναγιάμα

Δομή Συνεδρίας Yin Yoga

Πραναγιάμα

Διαλογισμό

7 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

1. Είστε στην άνεση του σπιτιού σας.
Το γεγονός ότι μπορείτε να ασκηθείτε εξ αποστάσεως, στην άνεση του σπιτιού σας, είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της συμμετοχής σας στη διαδικτυακή Εκπαίδευση Δασκάλων Γιόγκα.

2. Εξοικονομείτε χρόνο
Αν έχετε κάνει μια έρευνα θα γνωρίζετε ήδη ότι οι περισσότερες δια ζώσης Εκπαιδεύσεις Δασκάλων διαρκούν ολόκληρες μέρες ή ακόμα και εβδομάδες εκπαίδευσης στη σχολή Γιόγκα.
Για πολλούς, ο χρόνος είναι το κύριο εμπόδιο για να συμμετάσχουν σε μια εκπαίδευση δασκάλων γιόγκα.
Με τη διαδικτυακή Εκπαίδευση, ο μόνος χρόνος που θα χρειαστεί να διαθέσετε είναι ο χρόνος των μαθημάτων. Δε θα χρειαστεί να ταξιδέψετε, ούτε να ψάχνετε για πάρκινγκ, ούτε να είστε μακριά από την εργασία ή την οικογένεια σας.
Έτσι κάνετε μια τεράστια εξοικονόμηση χρόνου!

3. Είναι πιο οικονομικά
Αφού δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε για ταξίδια/μεταφορά, γεύματα και διαμονή με τη διαδικτυακή Εκπαίδευση Δασκάλων Γιόγκα, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα. Αυτά είναι ένα μεγάλο μέρος των συνολικών εξόδων που θα έκανε κάποιος για να συμμετάσχει σε μια δια ζώσης Εκπαίδευση Δασκάλων Γιόγκα.

4. Μπορείτε να παρακολουθήσετε βιντεοσκοπημένο όποιο μάθημα χάσετε
Αν για οποιοδήποτε λόγο χρειαστεί να απουσιάσετε, υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσετε βιντεοσκοπημένες τις διαλέξεις και τις συνεδρίες που χάσατε.

5. Είναι εξατομικευμένη
Στις εβδομαδιαίες ατομικές συνεδρίες ένας προς έναν με τον lead trainer Γιάννη Χρυσουλάκη λαμβάνετε εξατομικευμένα σχόλια σχετικά με την εκτέλεση και ευθυγράμμιση των άσανας και απαντάμε σε οποιεσδήποτε απορίες ή ερωτήσεις έχετε από το μάθημα του Σαββατοκύριακου.

6. Διδακτική εμπειρία 30 χρόνων
Ο εκπαιδευτής είναι ο Γιάννης Χρυσουλάκης, μαθητής του Sri Sribhashyam και της Στέλλας Μπάστα με διδακτική εμπειρία 30 χρόνων.

7. Επαγγελματική ευκαιρία
Με ένα σύγχρονο και ποιοτικό πρόγραμμα σπουδών, η εκπαίδευση του I.D.YOGA είναι μια εξαιρετική επαγγελματική ευκαιρία για εσάς που θέλετε να εμβαθύνετε στην πρακτική σας και να πραγματοποιήσετε τις δικές σας εκπαιδεύσεις δασκάλων.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Τι λένε για την εκπαίδευση...

Υπέροχος και αγαπημένος ο δάσκαλος Γιάννης Χρυσουλάκης. Δάσκαλος που αγαπά και εξελίσσει την πρακτική του και προσέχει τον/την κάθε μαθητή-τρια ξεχωριστά. Το μάθημα του είναι μια πραγματική θεραπεία για το σώμα και την ψυχή. Θα δείτε μεγάλη αλλαγή στον εαυτό σας σε πολλά επίπεδα. Νοιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για την εκπαίδευση αυτή των 300h.

Σοφία Κουγιά
3 Οκτωβρίου 2022 

Η πολύ αναμενόμενη εκπαίδευση των 300 ωρών με εκπαιδευτή το Γιάννη ήταν
για μένα η ιδανική συνέχεια της εκπαίδευσης των 200h με τον ίδιο!
Όπως και στη πρώτη εκπΙδευση η άψογη προετοιμασία,το οργανωμένο υλικό η δεξιότητα της μετάδοσης της νέας γνώσης ,διευκόλυναν εμένα και την την ομάδα να εμβαθύνουμε περαιτέρω τόσο σε θεωρητικό όσο και σε βιωματικό επίπεδο!
Κάθε μάθημα τροφή για σκέψη διερεύνηση και στοχασμό!!
Η μεταγγιση των φιλοσοφικών και των πρακτικών πτυχών της επιστήμης της γιόγκα επιτεύχθηκε αβίαστα με ροή και με αρμονία χάρι στη μοναδικότητα του Γιάννη και στην ικανότητα του να διδάσκει και κυρίως να μεταδίδει αυτά που ο ίδιος έχει πρώτα ενσωματώσει και εφαρμόσει στη ζωή του!
Καθώς στη συνείδηση μου η γιόγκα είναι ένα πνευματικό μονοπάτι απελευθέρωσης νοιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη για αυτή την εκπαίδευση και το δασκαλο μου Γιάννη Χρυσουλάκη γιατί μέσα μου αναβαθμίστηκε η αντίληψη μου για το βαθύτερο νόημα της ύπαρξης και της ψυχής !
Η εκπαίδευση δε σταμάτησε τον Ιουνίο και με το τυπικό τέλος αλλά συνεχίζει να είναι
πολύτιμο εφόδιο στην προσωπική μου ανάπτυξη στις σχέσεις μουμε τους μαθητές μου και με τους άλλους!!
Συστήνω με όλη μου τη καρδιά το μοναδικο περιεχόμενο του συστήματος που εκπροσωπεί ο Γιάννης καθώς αποκαθιστά τη γιόγκα στην αληθινή της τριπλή υπόσταση ως συνδυασμό κίνησης αναπνοής και συγκέντρωσης !

Θεοδώρα
28 Σεπτεμβρίου 2022
 
My own experience of this education is unlimited. I highly recommend everyone to ask for yourself to experience this training . It’ll surely change your life to the better. Namaste

Anna
21 Ιουνίου 2022

4 Βήματα Για Να Γίνετε Δασκάλα Γιόγκα 300 Ωρών

1. Παρακολουθείτε τα ζωντανά μαθήματα μέσω zoom
Σάββατο και Κυριακή 8:00 – 14:00 κάθε 15μερο.

2. Προγραμματίζετε τις εβδομαδιαίες ατομικές συνεδρίες διάρκειας περίπου 30 λεπτών.

3. Περνάτε με επιτυχία τις πρακτικές και θεωρητικές εξετάσεις.

4. Συγχαρητήρια! Μπορείτε να γιορτάσετε!
Έχετε διεθνή πιστοποίηση και μπορείτε να αρχίσετε να σχεδιάζετε τα δικά σας εργαστήρια και τις δικές σας εκπαιδεύσεις 200 και 300 Ωρών!

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 • Τα μαθήματα διεξάγονται μέσω ζωντανών διαδικτυακών συνεδριών στην πλατφόρμα zoom.

 • Όλη η διδακτέα ύλη συνοδεύεται από βίντεο και σημειώσεις σε αρχεία pdf.

 • Θα συμμετέχετε σε 10 ιδιαίτερες συνεδρίες διάρκειας περίπου μισής ώρας με τον Lead Trainer Γιάννη Χρυσουλάκη (ένας προς ένα ζωντανά online) μέσω zoom.

 • Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής σας έχετε απεριόριστη επικοινωνία μέσω email για οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Προγραμμα σπουδων

Το πρόγραμμα σπουδών είναι αποτέλεσμα 30 χρόνων διδακτικής εμπειρίας. Είναι σχεδιασμένο να σας παρέχει γνώσεις και δεξιότητες που θα εξασφαλίσουν την επιτυχία σας στη διδασκαλία της Γιόγκα.

Έναρξη 29 Οκτώβριου 2022

Αποκτήστε διεθνή πιστοποίηση από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας!

Εκπαίδευση 300 ωρών για εσάς που επιθυμείτε
να εμβαθύνετε στην πρακτική και τη διδασκαλία της Γιόγκα

Γνωριστε τον δασκαλο

Γιάννη Χρυσουλάκη
Ο Γιάννης Χρυσουλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971. Έχει πτυχίο Βιολογίας από το Ε.Κ.Π.Α. Μελετάει τη φιλοσοφία και την πρακτική της Γιόγκα από το 1998. Έχει μαθητεύσει με τη Στέλλα Μπάστα-Ουζούνη (μαθήτρια της Αγάπης Ευαγγελίδη) και τον Σρι Τ.Κ. Σριμπασυάμ (γιό και μαθητή του Κρισναματσάρυα), ιδρυτή του Yogakshemam και παγκοσμίου φήμης δασκάλου της Γιόγκα. Είναι πιστοποιημένος δάσκαλος από τη Yoga Alliance (E-RYT® 500). Έχει διδαχθεί σε βάθος τις φιλοσοφικές και τις πρακτικές πτυχές της Γιόγκα. Αυτό τον βάζει σε μια μοναδική θέση στη διδασκαλία της Γιόγκα, όπου η επιστημονική άποψη εναρμονίζεται με την παραδοσιακή σοφία. Είναι ένας από τους λίγους μαθητές που δίδαξε ο Σριμπασυάμ στην Ελλάδα. Διδάσκει Γιόγκα από το 2002. Από το 2016 είναι εκπαιδευτής Γιόγκα και Shotokan Karate στο IKKEN DOJO. Ήταν αθλητής και πρωταθλητής της Εθνικής Ομάδας Karate (1991-2001).

Ημερομηνίες Εκπαίδευσης

Έναρξη: Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Τα μαθήματα θα γίνονται διαδικτυακά στην πλατφόρμα zoom,

Σάββατο και Κυριακή 08:00 – 14:00 

κάθε δεκαπενθήμερο

στις παρακάτω ημερομηνίες:

29, 30/10/2022

12, 13/11/2022

26, 27/11/2022

10, 11/12/2022

7, 8/1/2023

21, 22/1/2023

4, 5/2/2023

18, 19/2/2023

4, 5/3/2023

18, 19/3/2023

8, 9/4/2023

29, 30/4/2023

13, 14/5/2023

27, 28/5/2023

17, 18/6/2023

1, 2/7/2023

8, 9/7/2023

15, 16/7/2023

22, 23/7/2023

29, 30/7/2023

2, 3/9/2023

9, 10/9/2023

16, 17/9/2023

23, 24/9/2023

30/9, 1/10/2023

Δίδακτρα

Τα δίδακτρα είναι 1872€.

Προκαταβολή 372€.

Κατάθεση προκαταβολής έως 10 Οκτωβρίου.

Εξόφληση σε 5 δόσεις των 300€.

Ενδεικτικά η πληρωμή των δόσεων.

17/10/2022

15/12/2022

15/2/2023

17/4/2023

17/7/2023

* Συζητήσιμοι και άλλοι τρόποι εξόφλησης

Πώς να εγγραφείτε

Συμπληρώστε την αίτηση και θα επικοινωνήσω μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.