Ιδιαίτερα Μαθήματα Διαλογισμού

Ιδιαίτερα Μαθήματα Διαλογισμού

‎”Meditation is not a technique, it is a journey.” – TKV Desikachar

Θέλετε να μάθετε να

ΔΙΑΛΟΓΙΖΕΣΤΕ;

Μπορώ να σας βοηθήσω να ενσωματώσετε μια απλή και εύκολη πρακτική στην καθημερινότητά σας.

Προσφέρω εξατομικευμένες συνεδρίες, όπου θα μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε την πρακτική διαλογισμού. Αυτές οι συνεδρίες έχουν σχεδιαστεί για να σας δώσουν εργαλεία και γνώσεις ώστε να δημιουργήσετε μια απλή, εύκολη, καθημερινή πρακτική διαλογισμού στην άνεση του σπιτιού σας και του προγράμματος σας.

Θα μάθετε ισχυρές, δοκιμασμένες στο χρόνο πρακτικές για να βελτιώσετε την υγεία σας, να ηρεμήσετε τον νου σας και να ενισχύσετε την ανθεκτικότητα σας στο άγχος.

Αυτές οι συνεδρίες είναι κατάλληλες για εσάς αν...

  • Δεν είστε πραγματικά σίγουροι για το διαλογισμό, αλλά είστε περίεργοι και θέλετε να το δοκιμάσετε.
  • Θέλετε να έχετε μια σφαιρική εικόνα για το διαλογισμό για να επιλέξετε ποιες πρακτικές σας ταιριάζουν καλύτερα.
  • Θέλετε να μάθετε από έναν πιστοποιημένο δάσκαλο διαλογισμού που έχει επιστημονικό υπόβαθρο και είναι κατάλληλος για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε μια πρακτική που θα ικανοποιεί τις μοναδικές σας ανάγκες.
  • Θέλετε να καταλάβετε περισσότερα για το διαλογισμό και όχι απλώς να καθοδηγηθείτε σε έναν ωραίο οραματισμό.
  • Σας έχουν πει ή έχετε την αίσθηση ότι η σωματική, συναισθηματική και η πνευματική σας υγεία θα ωφεληθεί αν μάθετε πώς να βγαίνετε από την αέναη κατάσταση του στρες που πολλοί από εμάς βιώνουμε.
  • Προτιμάτε να έχετε εξατομικευμένες οδηγίες 1 προς 1.

Σε αυτές τις συνεδρίες θα μάθετε ότι υπάρχουν διάφοροι τρόποι διαλογισμού. Θα ανακαλύψετε τα βασικά του επιτυχημένου διαλογισμού, τι είναι ο διαλογισμός, τι δεν είναι, εμπειρίες που μπορεί να έχετε, τα βασικά μιας επιτυχημένης πρακτικής και πολλά οφέλη που θα ξεδιπλωθούν για εσάς όταν μάθετε να διαλογίζεστε. 

Θα μάθετε να εστιάζετε στην αναπνοή σας και έτσι να κατευθύνετε την προσοχή σας προς τα μέσα, ξεπερνώντας τις σκέψεις σας για να συνδεθείτε ξανά με την γαλήνη μέσα σας. Η τεχνική είναι ισχυρή, αλλά απλή στη χρήση.

Οι συνεδρίες περιλαμβάνουν:

✔️ Εισαγωγή σε μια πρακτική διαλογισμού που είναι ανεξάρτητη από θρησκευτικές ή πνευματικές παραδόσεις.

✔️ Ανακαλύπτοντας την προσοχή στη καθημερινή ζωή.

✔️ Κατανόηση των επιπτώσεων του στρες: πώς συσσωρεύεται και πώς να το διαχειριστούμε.

✔️ Πως λειτουργεί ο νους και πως ο διαλογισμός σας εκπαιδεύει να συγκεντρώνεστε.

✔️ Τα βασικά στοιχεία για έναν επιτυχημένο διαλογισμό.

✔️ Πώς να διαλογιστείτε οπουδήποτε και να δημιουργήσετε τη δική σας προσωπική πρακτική.

✔️ Τι να κάνετε όταν είστε αγχωμένοι στην εργασία ή σε άλλες καταστάσεις.

Γνωριστε τον δασκαλο

Γιάννη Χρυσουλάκη
Ο Γιάννης Χρυσουλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971. Έχει πτυχίο Βιολογίας από το Ε.Κ.Π.Α. Μελετάει τη φιλοσοφία και την πρακτική της Γιόγκα από το 1998. Έχει μαθητεύσει με τη Στέλλα Μπάστα-Ουζούνη (μαθήτρια της Αγάπης Ευαγγελίδη) και τον Σρι Τ.Κ. Σριμπασυάμ (γιό και μαθητή του Κρισναματσάρυα), ιδρυτή του Yogakshemam και παγκοσμίου φήμης δασκάλου της Γιόγκα. Είναι πιστοποιημένος δάσκαλος από τη Yoga Alliance (E-RYT® 500). Έχει διδαχθεί σε βάθος τις φιλοσοφικές και τις πρακτικές πτυχές της Γιόγκα. Αυτό τον βάζει σε μια μοναδική θέση στη διδασκαλία της Γιόγκα, όπου η επιστημονική άποψη εναρμονίζεται με την παραδοσιακή σοφία. Είναι ένας από τους λίγους μαθητές που δίδαξε ο Σριμπασυάμ στην Ελλάδα. Διδάσκει Γιόγκα από το 2002. Από το 2016 είναι εκπαιδευτής Γιόγκα και Shotokan Karate στο IKKEN DOJO. Ήταν αθλητής και πρωταθλητής της Εθνικής Ομάδας Karate (1991-2001).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Συμπληρώστε την αίτηση και θα επικοινωνήσω μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.