Εκπαίδευση Δασκάλων
Γιόγκα 200 ωρών:

Συνδυάζοντας την αυθεντική παράδοση με την επιστήμη.

On-line, Δια Ζώσης, Private

Θέλετε να ανακαλύψετε τη σοφία της αυθεντικής Γιόγκα, ανοίγοντας νέους δρόμους στην πρακτική σας;

Ονειρεύεστε να μοιραστείτε την αγάπη σας για τη Γιόγκα ως αναγνωρισμένες δασκάλες;

Καλωσήρθατε στην πρωτοποριακή Εκπαίδευση Δασκάλων Γιόγκα 200 ωρών, όπου η γνώση συναντά την αυθεντικότητα.

Μια ξεχωριστή εκπαίδευση που συνδυάζει την επιστήμη με την πνευματική κληρονομιά του θρυλικού γιόγκι και εμπνευστή της σύγχρονης Γιόγκα T. Krishnamacharya.

Κάθε μάθημα, κάθε τεχνική και κάθε στιγμή πρακτικής αντλούν από τη σοφία της παράδοσης, προσφέροντας σε εσάς, τις μελλοντικές δασκάλες, έναν μοναδικό χώρο για ανάπτυξη και εξέλιξη.

Είναι η ευκαιρία σας να συνδεθείτε με την κληρονομιά της Γιόγκα, να ενσωματώσετε τη σοφία αυτή στη δική σας πρακτική και να εμπνεύσετε και άλλους στο ταξίδι τους προς την ευεξία και την ενσυναίσθηση.

Ενώνοντας το παρελθόν με το παρόν, σας προσκαλούμε μέσα από αυτήν την εκπαίδευση να βιώσετε την ουσία της Γιόγκα και να συνεισφέρετε στη μετάδοση αυτής της αυθεντικής παράδοσης με τη διδασκαλία σας.

Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε σε κάθε βήμα της προσωπικής και επαγγελματικής σας πορείας στον κόσμο της Γιόγκα. 

Ελάτε μαζί μας σε αυτό το μεταμορφωτικό ταξίδι αυτογνωσίας και ανάπτυξης!

ΕΝΑΡΞΗ

Δια Ζώσης
Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

On-line
Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

 Η Private εκπαίδευση ξεκινάει άμεσα με την εγγραφή.

Εκπαίδευση Δασκάλων Γιόγκα - Yoga Alliance logo

Μέχρι το τέλος αυτής της εκπαίδευσης θα:

 • μάθετε την ιστορία της Γιόγκα, από πού προέρχεται αυτή η πρακτική και πώς έφτασε στη Δύση.

 • μελετήσετε τα αρχαία κείμενα που αποτελούν το θεμέλιο της φιλοσοφίας της Γιόγκα και πώς μπορείτε να εφαρμόσετε αυτές τις αρχές στην καθημερινότητά σας.

 • κατανοείτε την ανατομία μέσω μιας προσέγγισης που εξετάζει το σώμα σε σχέση με την πρακτική της Γιόγκα.

 • μελετήσετε την ευθυγράμμιση σε 80 διαφορετικές άσανας για να βελτιώσετε την προσωπική σας πρακτική και να μάθετε πώς να τις διδάσκετε σε άλλους.

 • διευρύνετε τις γνώσεις σας για το ενεργειακό σώμα, συμπεριλαμβανομένων των τσάκρας, νάντις, κόσας και βαγιούς.

 • μάθετε τεχνικές πραναγιάμα (αναπνευστικές τεχνικές) και πώς, πότε και γιατί να τις διδάξετε με όλα τα οφέλη τους και τις αντενδείξεις που πρέπει να γνωρίζετε.

 • ασκηθείτε σε διαφορετικές πρακτικές διαλογισμού και θα εξερευνήσετε τα οφέλη και την ιστορία του διαλογισμού.

 • έχετε αποκτήσει αυτοπεποίθηση για να διδάξετε με συνέπεια μαθήματα με ασφαλή, δημιουργική και συγκεκριμένη δομή που θα βοηθήσει τους μαθητές σας να προχωρήσουν στο ταξίδι τους στη γιόγκα.

Ολοκληρώνοντας αυτήν την εκπαίδευση μπορείτε να:

 • πάρετε πιστοποίηση από τη Yoga Alliance για το επίπεδο των 200 ωρών.

 • διδάξετε ως αναγνωρισμένες δασκάλες Γιόγκα.

 • σχεδιάσετε και να διδάξετε ένα συγκροτημένο, ολοκληρωμένο μάθημα.

 • διδάξετε, με σιγουριά και ασφάλεια, τάξεις με διαφορετικές ανάγκες (λόγω ηλικίας, τραυματισμών, χρόνιων παθήσεων, αθλητές κ.ά).

 • κατανοείτε τη φιλοσοφία της Γιόγκα.

 • συμμετέχετε στο πρόγραμμα ανώτερου επιπέδου 300 ωρών.

ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ

Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στη γιόγκα.

Ωστόσο, πρέπει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τη διαδικασία συνέντευξης.

Τι περιλαμβάνει η εκπαίδευση:

Ιστορία και Φιλοσοφία της Γιόγκα

Ανατομία

Ενεργειακή ανατομία και τσάκρας

Εξάσκηση σε διαφορετικά είδη γιόγκα

Πώς να διδάξετε 80 άσανας γιόγκα

Η Δομή ενός μαθήματος Γιόγκα

Πραναγιάμα

Διαλογισμό

Γιατι να επιλεξετε την εκπαιδευση I.D.Yoga

 1. Η σχολή D.YOGA είναι αναγνωρισμένη από τη Yoga Alliance (YA ID 282886) και διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την πρώτη ζωντανή on-line εκπαίδευση στην Ελλάδα.
 2. Ο Lead trainer της εκπαίδευσης είναι ο Γιάννης Χρυσουλάκης, μαθητής του Sri Sribhashyam, με διδακτική εμπειρία 30 χρόνων.
 3. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την εκπαίδευση Δια Ζώσης, On-line ή Private.
 4. Με ένα σύγχρονο και ποιοτικό πρόγραμμα σπουδών, η εκπαίδευση του I.D.YOGA είναι μια εξαιρετική επαγγελματική ευκαιρία για εσάς που θέλετε να εμβαθύνετε στην πρακτική σας, να κατανοήσετε και να διδάξετε Γιόγκα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

1. Είστε στην άνεση του σπιτιού σας.
Το γεγονός ότι μπορείτε να ασκηθείτε εξ αποστάσεως, στην άνεση του σπιτιού σας, είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της συμμετοχής σας στη διαδικτυακή Εκπαίδευση Δασκάλων Γιόγκα.

2. Εξοικονομείτε χρόνο.
Αν έχετε κάνει μια έρευνα θα γνωρίζετε ήδη ότι οι περισσότερες δια ζώσης Εκπαιδεύσεις Δασκάλων διαρκούν ολόκληρες μέρες ή ακόμα και εβδομάδες εκπαίδευσης στη σχολή Γιόγκα.
Για πολλούς, ο χρόνος είναι το κύριο εμπόδιο για να συμμετάσχουν σε μια εκπαίδευση δασκάλων γιόγκα.
Με τη διαδικτυακή Εκπαίδευση, ο μόνος χρόνος που θα χρειαστεί να διαθέσετε είναι ο χρόνος των μαθημάτων. Δε θα χρειαστεί να ταξιδέψετε, ούτε να ψάχνετε για πάρκινγκ, ούτε να είστε μακριά από την εργασία ή την οικογένεια σας.
Έτσι κάνετε μια τεράστια εξοικονόμηση χρόνου!

3. Είναι πιο οικονομικά.
Αφού δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε για ταξίδια/μεταφορά, γεύματα και διαμονή με τη διαδικτυακή Εκπαίδευση Δασκάλων Γιόγκα, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα. Αυτά είναι ένα μεγάλο μέρος των συνολικών εξόδων που θα έκανε κάποιος για να συμμετάσχει σε μια δια ζώσης Εκπαίδευση Δασκάλων Γιόγκα.

4. Μπορείτε να παρακολουθήσετε βιντεοσκοπημένο όποιο μάθημα χάσετε.
Αν για οποιοδήποτε λόγο χρειαστεί να απουσιάσετε, υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσετε βιντεοσκοπημένες τις διαλέξεις και τις συνεδρίες που χάσατε.

5. Είναι εξατομικευμένη.
Στις εβδομαδιαίες ατομικές συνεδρίες ένας προς έναν με τον lead trainer Γιάννη Χρυσουλάκη λαμβάνετε εξατομικευμένα σχόλια σχετικά με την εκτέλεση και ευθυγράμμιση των άσανας και απαντάμε σε οποιεσδήποτε απορίες ή ερωτήσεις έχετε από το μάθημα του Σαββατοκύριακου.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ PRIVATE

Αν είναι δύσκολο να αφιερώσετε 12 ώρες το Σαββατοκύριακο, τότε η πλήρως εξατομικευμένη εκπαίδευση Private είναι για σας.

Παρακολουθείτε βιντεοσκοπημένα τα μαθήματα  και συμμετέχετε σε 18 ατομικές συνεδρίες διάρκειας 60 έως 90 λεπτών, που προγραμματίζετε από κοινού με τον Lead trainer Γιάννη Χρυσουλάκη.

Μαζί με τα πλεονεκτήματα της διαδικτυακής εκπαίδευσης (είστε στην άνεση του σπιτιού σας, εξοικονομείτε χρόνο και χρήματα) στις ατομικές συνεδρίες ένας προς έναν με τον lead trainer Γιάννη Χρυσουλάκη λαμβάνετε εξατομικευμένα σχόλια σχετικά με την εκτέλεση και ευθυγράμμιση των άσανας και απαντάμε σε οποιεσδήποτε απορίες ή ερωτήσεις έχετε από τα βίντεο και τη θεωρία της εκπαίδευσης.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Τι λένε για την εκπαίδευση...

Η εκπαίδευση των 200 ωρών ήταν για μένα μια μοναδική εμπειρία ζωής και παρ’ ότι ήταν εξ αποστάσεως, υπήρχε η αίσθηση της εγγύτητας σαν να ήταν δια ζώσης καθ’ όλη τη διάρκειά της.
Ο Γιάννης Χρυσουλάκης, ένας εξαιρετικός δάσκαλος, καταρτισμένος, με βαθιά γνώση του αντικειμένου που διδάσκει, ήταν δίπλα μας με αποδοχή, ενσυναίσθηση και αυθεντικότητα καθοδηγόντας μας σε κάθε μας βήμα, λύνοντας κάθε απορία που μπορεί να είχαμε.
Με το τελείωμα της εκπαίδευσης τα συναισθήματα που μένουν είναι απεριόριστη εκτίμηση και ευγνωμοσύνη απέναντι στους υπέροχους, αξιόλογους ανθρώπους που γνώρισα, τον δάσκαλο και τις συμμαθήτριές μου.

ΝΙΚΗ
25 Ιουνίου 2022

Αυτή η εκπαίδευση RYT200 με τον υπέροχο δάσκαλο ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗ ήταν για μένα ένα ξεχωριστό ταξίδι στη ζωή μου, άλλαξαν πάρα πολλά πράγματα στην καθημερινότητα μου, στη ζωή μου γενικά. Κατάλαβα πως η YOGA είναι στάση ζωής και όχι απλά μια σειρά ασκήσεων που δίνουν στο σώμα ευεξία και ελαστικότητα.
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ μοιράστηκε μαζί μας τις υπέροχες και πολύτιμες γνώσεις του με υπομονή, ευγένεια και καλοσύνη!!! Μετά από αυτήν την εκπαίδευση απέκτησα περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, έμαθα να αναπνέω και να μην έχω προκαταλήψεις, οι οποίες με εμποδίζουν να εκπληρώσω τον προορισμό μου.
Είμαι πολύ ευγνώμων για όλο αυτό το όμορφο ταξίδι που μου άλλαξε πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗ!

Doina Olaru
22 Ιουνίου 2022

Εντελώς τυχαία βρέθηκε στο δρόμο μου η εκπαίδευση RYT200 αφού προέρχομαι από εντελώς διαφορετικό χώρο. Στο ταξίδι αυτό κατάλαβα ότι τίποτα τυχαίο δεν γίνετε. Ο δάσκαλος μου Γιάννης Χρυσουλάκης με την εμπειρία του, τις γνώσεις του, την υπομονή του και την επίμονη του, με έκανε να θεωρώ το πιο σημαντικό ταξίδι στην ζωή μου. Η γιόγκα πλέον είναι μέρος της ζωής μου, ο δάσκαλος και οι συνοδοιπόροι μου είναι η οικογένεια μου.

Παναγιώτης
4 Οκτωβρίου 2021

Τελείωσε το υπέροχο ταξίδι yoga 200h !
Ένα ταξίδι που με κράτησε, όρθια, δυνατή, υγιή και χαρούμενη αυτή τη δύσκολη περίοδο.
Ένα ταξίδι με οδηγό και δάσκαλο τον κ. Γιάννη Χρυσουλάκη !
Σας ευχαριστώ δάσκαλε που με βοηθήσατε να συνειδητοποιήσω ότι είμαι δυνατότερη απ’ ό,τι πίστευα και να αποδεχθώ τον εαυτό μου.
Σας ευχαριστώ που κατάφερα να βρω τον τρόπο να θεραπεύομαι από μέσα προς τα έξω.
Σας ευχαριστώ που μπορώ πλέον να κάνω yoga και να αναπνέω σωστά .
Σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να γνωρίσω μια υπέροχη και αξιολάτρευτη ομάδα ανθρώπων με κοινό όραμα .
Σας εύχομαι να έχετε πάντα την ίδια δύναμη για να μοιράζετε γνώση.

Βιβή
23 Σεπτεμβρίου 2021

Η μαγεία της γιόγκα ξεκίνησε πριν δύο χρόνια. Η εκπαίδευση αυτή ήρθε να δυναμώσει την αγάπη μου για τη γιόγκα και ολόκληρης της φιλοσοφίας της. Ο κ. Γιάννης μετέτρεψε αυτή την εμπειρία σε μάθημα ζωής! Ήταν απίστευτο πόσο σε μεταμορφώνει σαν άτομο και πόσο σε ενώνει μ άτομα που δεν είχες συναντήσει ποτέ! Ευχαριστώ από καρδιάς για τον όλη εκπαιδευση!!! Ήταν τέλεια!!!

ΕΛΕΝΗ
7 Σεπτεμβρίου 2021

Χρονια ταξίδευα στον κοσμο των εναλλακτικών, όταν συναντησα την Yoga μεσα απο την εκπαίδευση Yoga 200 στις αρχές του 2021 καταλαβα πολυ συντομα οτι εφτασα στον προορισμό μου, ξεκινώντας πλεον ενα ταξιδι ζωης, εκείνο για να συναντησω τον αληθινο μου εαυτό.. Ευχαριστω τον Δάσκαλο μου Γιαννη Χρυσουλακη για τις αρετές του και τις γνώσεις που απλόχερα μοιραστηκε μαζι μας και μας άνοιξε ενα νεο κοσμο γεμάτο φως. Το μεγαλο ταξιδι μόλις ξεκινησε και ευχομαι και άλλοι να το τολμήσουν γιατι αξιζει. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΏΜΩΝ.ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ

Λιζα
30 Αυγούστου 2021

Το ταξίδι μου στη yoga ξεκίνησε αρκετά χρόνια πριν και πάντα ένιωθα ότι την αγάπησα μέσα από τα μάτια της δασκάλας μου. Όταν αποφάσισα ότι θέλω να εμβαθύνω τις γνώσεις μου παρακολουθώντας on line εκπαίδευση 200h , αναρωτιόμουν αν η επιλογή μου θα είναι ικανή να διατηρήσει αμείωτη την αγάπη μου για τη yoga. Ο κ. Γιάννης οχι μόνο δε με απογοήτευσε αλλά μου έδειξε δρόμους και μονοπάτια που καθιστούν το ταξίδι μοναδικό. 

Αλεξάνδρα Κ. 
11 Αυγούστου 2021

Το ταξίδι στον κόσμο της yoga μόλις τώρα ξεκινάει.. Οι γνώσεις που μας μετέφερε ο εξαιρετικός δάσκαλος Ιωάννης Χρυσουλάκης είναι ανεκτίμητης αξίας. Γνώσεις από την πηγή, συγκεντρωμένες σε βάθος πολλών χρόνων. Επαναπροσδιόρισα όλη την οπτική που είχα για τη yoga, και είδα-βίωσα το βάθος της συγκεκριμένης πρακτικής η οποία με βοήθησε στην προσωπική μου εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα. Πλεον είμαι σίγουρη για τον εαυτό μου, βρήκα αυτό που μου ταιριάζει, και θέλω να μεταδώσω με τη σειρά μου αυτή τη γνώση σε άλλους ανθρώπους γνωρίζοντας ότι μπορώ να τους βοηθήσω ουσιαστικά . Aισθάνομαι πραγματικά τυχερή που παρακολούθισα το συγκεκριμένο πρόγραμμα, που γνώρισα τον δάσκαλο Γιάννη και τις υπέροχες συμμαθήτριές μου! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα! Να είσαι πάντα καλά δάσκαλε και να συνεχίσεις να μοιράζεις το φως σου στον κόσμο! 

Alejandra R 
24 Δεκεμβρίου 2020

Σε καιρούς δύσκολους (επί κορονοΐου) που ο καθένας από εμάς έπρεπε να κλειστεί στο σπίτι του και να αντιμετωπίσει διαφορετικά τόσο την καθημερινότητα όσο και τον ίδιο του τον εαυτό, εμείς κάναμε το πιο όμορφο και αξέχαστο ταξίδι με προορισμό τον κόσμο της Yoga. Με οδηγό λοιπόν τον δάσκαλο Ιωάννη Χρυσουλάκη και συνοδοιπόρο μια πολύ καλά οργανωμένη εκπαίδευση, το ταξίδι αυτό έγινε μια εμπειρία ζωής. Με την αστείρευτη πηγή γνώσεων και μεταδοτικότητας, ο δάσκαλος Ιωάννης Χρυσουλάκης, κατάφερε να μου δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψω καινούριες πτυχές και δυνατότητες του εαυτού μου που δεν είχα φανταστεί ποτέ. Ήταν ένα μάθημα ζωής. Στο όμορφο αυτό ταξίδι της Yoga γνώρισα τρεις ακόμα υπέροχες προσωπικότητες, τις συμμαθήτριες μου, συνειδητοποιώντας πως κατά ένα πολύ περίεργο τρόπο οι επιλογές μας και οι επιλογές των άλλων κάποια στιγμή συναντιούνται στον ίδιο χώρο και χρόνο, όχι τυχαία. Δάσκαλε σ’ ευχαριστώ πολύ. 

Μαριάννα 
21 Δεκεμβρίου 2020

Μόλις τελείωσα την εκπαίδευση δασκάλων yoga των 200 ωρών και είμαι συγκινημένη για την γνωριμία μου με τον δάσκαλο Γιάννη Χρυσουλάκη και ευγνώμων. Είναι ένας σπουδαίος δάσκαλος, τον θαύμασα κ μου ενέπνευσε τον σεβασμό από τη πρώτη στιγμή, προσφέροντας μου αγάπη κ πάθος για τον μακρύ δρόμο της πρακτικής μου… μου μετέδωσε τις γνώσεις του με χαρα κ ευκολία. Πιστεύοντας σε μένα κ σε όλους του μαθητές του, μας έκανε να πιστέψουμε και εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας. Προσωπικά μου άλλαξε τη ζωή σε  προσωπικό επίπεδο. Με έμαθε πως είναι να διδάσκεις τη yoga με ήθος έτσι ώστε να μπορώ να βοηθήσω τους ανθρώπους μεταδίδοντας κ εγώ με τη σειρά μου όλα αυτά τα πολύτιμα εφόδια για τη ζωή… 

Μάρω Μωρου 
21 Δεκεμβρίου 2020

Ήταν ένα υπέροχο Ταξίδι μέσα στο κόσμο της Yoga. Ήταν και είναι μια σπουδαία γνώση, έμοιαζε με εμπειρία ζωής. Η μεταδοτικότητα και οι γνώσεις που έχει ο εκπαιδευτής και δάσκαλος μας Γιάννης Χρυσουλάκης ήταν ένα πολύτιμο διαμάντι για μας. 
Μέσα σε τρεις μήνες μάθαμε τόσα πολλά, που σε άλλη περίπτωση ίσως να χρειαζόντουσαν Χρόνια. Για μένα ήταν από της πιο υπέροχες και εποικοδομητικές εκπαιδεύσεις που είχα, ήταν ένα πραγματικό μάθημα Ζωής! 
Yoga είναι Τώρα! 
Σε ευχαριστώ δάσκαλε! 

Άννα 
21 Σεπτεμβρίου 2020

Η επαφή μου με τη γιόγκα ξεκίνησε με τον Γιάννη Χρυσουλάκη στο τιμόνι του δασκάλου πριν από μερικά χρόνια. Η προσοχή που επιδείκνυε σε όλους τους μαθητές, η προσαρμογή των μαθημάτων πάνω στις ανάγκες τους και η ηρεμία που τον χαρακτηρίζουν ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικά που με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή. 

art p 
2 Σεπτεμβρίου 2020 

Μετά την δύσκολη περίοδο της καραντίνας και αφού άλλαξαν πολλά πράγματα στη ζωή μου αποφάσισα να ασχοληθώ πιο σοβαρά με τη γιόγκα. Τυχαία λοιπόν και αφού είχα ψάξει άπειρα πολύ να βρω πως θα κάνω μαθήματα για να γίνω δασκάλα γιόγκας online ήρθε μπροστά μου η διαφήμιση της εναλλακτικής ατζέντας. 
Αμέσως έκανα αίτηση και μίλησα με τον Δάσκαλο Ιωάννη Χρυσουλάκη ο οποίος εξαρχής σου βγάζει ένα συναίσθημα εμπιστοσύνης. 
Τα μαθήματα ξεκίνησαν και κάθε Δευτέρα ανυπομονώ να έρθει η Παρασκευή όχι για να πάω για μπάνιο στην παραλία αλλά για να ξανά κάνουμε μάθημα. Τα μαθήματα είναι πάρα πολύ οργανωμένα και ο δάσκαλος μοιράζει τις γνώσεις του χωρίς ενδοιασμούς και με πολύ μεράκι. Οι γνώσεις που μας μεταδίδει κρατάνε ζωντανό το ενδιαφέρον μας και μας κάνει να θέλουμε να γινόμαστε καλύτερες κάθε μέρα (είμαστε ένα τμήμα με 5 γυναίκες).
Είναι πολύ ωραίο που τα τμήματα είναι μικρά διότι έτσι μπορεί ο κάθε μαθητής να μοιραστεί τις απορίες και τις ανησυχίες του χωρίς ντροπή ή δισταγμό. 
Στην αρχή είχα ενδοιασμούς για το πως μπορεί να γίνει διδασκαλία γιόγκας μέσω ιντερνετ αλλά χάρη στην οργάνωση και τη θέληση των ανθρώπων που βρίσκονται από πίσω έχω μείνει έκπληκτη. 
Σας ευχαριστώ πολύ γι’αυτή την μοναδική εμπειρία. 

Δανάη 
28 Αυγούστου 2020 

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες!!!Από την εμπειρία μου στον χώρο της εκπαίδευσης έχω να σχολιάσω μόνο θετικά την εκπαίδευση που έλαβα και ακόμα παίρνω από το ID YOGA.Η εκπαίδευση αυτή είναι θα έλεγα πολύ οργανωμένη και πολύ ουσιαστική γνωρίζοντας σε βάθος το αντικείμενο της Yoga.
Ο εισηγητής Γιάννης Χρυσουλάκης με το αμείωτο ενδιαφέρον του, το πάθος του για μάθηση αλλά και την οργανωμένη γνώση του καταφέρνει να μας κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον ωθώντας μας προς τον δρόμο της γνώσης, προς τον δρόμο της Yoga και τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως για αυτό.
Η διοργάνωση είναι άψογη βοηθώντας μας να συμμετέχουμε ενεργά στο μάθημα και να επικοινωνούμε όποτε εμείς το χρειαζόμαστε. Υπάρχει συνέπεια και κατανόηση για τις ιδιαίτερες ανάγκες μας. 

Σοφία Κουγιά
27 Αυγούστου 2020

5 Βήματα Για Να Γίνετε Δασκάλα Γιόγκα 200 Ωρών

 1. Επιλέγετε έναν από τους 3 τρόπους εκπαίδευσης: δια Ζώσης, On-line, Private.

 2. Για τη δια ζώσης και την on-line εκπαίδευση παρακολουθείτε τα μαθήματα Σάββατο και Κυριακή 8:00 – 14:00 κάθε 15μερο στις αντίστοιχες ημερομηνίες.

 3. Για την εκπαίδευση Private παρακολουθείτε τα βίντεο των μαθημάτων και προγραμματίζετε τις 18 ιδιαίτερες συνεδρίες.

 4. Περνάτε με επιτυχία τις πρακτικές και θεωρητικές εξετάσεις.

 5. Συγχαρητήρια! Μπορείτε να γιορτάσετε!

Έχετε διεθνή πιστοποίηση και μπορείτε να αρχίσετε να διδάσκετε!

Εκπαίδευση Δασκάλων Γιόγκα 2

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 • Η Δια Ζώσης εκπαίδευση γίνεται στη σχολή I.D.YOGA, Λ. Βουλιαγμένης 120, Ελληνικό.

 • Η On-line εκπαίδευση γίνεται ζωντανά μέσω της πλατφόρμας zoom και περιλαμβάνει επιπλέον 10 ιδιαίτερες συνεδρίες διάρκειας περίπου μισής ώρας με τον Lead Trainer Γιάννη Χρυσουλάκη (ένας προς ένα ζωντανά online).
 • Η Private εκπαίδευση περιλαμβάνει όλα τα μαθήματα βιντεοσκοπημένα και επιπλέον 18 ιδιαίτερες συνεδρίες διάρκειας 60 έως 90 λεπτών.
 • Όλη η διδακτέα ύλη συνοδεύεται από βίντεο και σημειώσεις σε αρχεία pdf.

 • Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής σας έχετε απεριόριστη επικοινωνία μέσω email για οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

 • Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης για 3 μήνες συμβουλευτική και καθοδήγηση για να ξεκινήσετε άμεσα να εργάζεστε ως δασκάλα Γιόγκα  (δύο συνεδρίες μισής ώρας το μήνα και απεριόριστα email κατά τη διάρκεια αυτών των τριών μηνών).

Προγραμμα σπουδων

Το πρόγραμμα σπουδών είναι αποτέλεσμα 30 χρόνων διδακτικής εμπειρίας. Είναι σχεδιασμένο να σας παρέχει γνώσεις και δεξιότητες που θα εξασφαλίσουν την επιτυχία σας στη διδασκαλία της Γιόγκα.

Έναρξη Εκπαίδευσης

Δια Ζώσης
19 Οκτωβρίου 2024

On-line
19 Οκτωβρίου 2024

Αποκτήστε διεθνή πιστοποίηση από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας!

I.D-YOGA-200h-Teacher-training

Γνωριστε τον δασκαλο

Γιάννη Χρυσουλάκη

Ο Γιάννης Χρυσουλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971. Έχει πτυχίο Βιολογίας από το Ε.Κ.Π.Α. Μελετάει τη φιλοσοφία και την πρακτική της Γιόγκα από το 1998. Έχει μαθητεύσει με τη Στέλλα Μπάστα-Ουζούνη (μαθήτρια της Αγάπης Ευαγγελίδη) και τον Σρι Τ.Κ. Σριμπασυάμ (γιό και μαθητή του Κρισναματσάρυα), ιδρυτή του Yogakshemam και παγκοσμίου φήμης δασκάλου της Γιόγκα. Είναι πιστοποιημένος δάσκαλος από τη Yoga Alliance (E-RYT® 500). Έχει διδαχθεί σε βάθος τις φιλοσοφικές και τις πρακτικές πτυχές της Γιόγκα. Αυτό τον βάζει σε μια μοναδική θέση στη διδασκαλία της Γιόγκα, όπου η επιστημονική άποψη εναρμονίζεται με την παραδοσιακή σοφία. Είναι ένας από τους λίγους μαθητές που δίδαξε ο Σριμπασυάμ στην Ελλάδα. Διδάσκει Γιόγκα από το 2002. Από το 2016 είναι εκπαιδευτής Γιόγκα και Shotokan Karate στο IKKEN DOJO. Ήταν αθλητής και πρωταθλητής της Εθνικής Ομάδας Karate (1991-2001).

Αν αναρωτιέστε:
Είναι αυτή η εκπαίδευση για μένα;

τότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάτι μέσα σας που σας λέει ότι αυτό είναι το βήμα που πρέπει να κάνετε για να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο.

Η Εκπαίδευση Δασκάλων Γιόγκα θα σας βοηθήσει να εμβαθύνετε την πρακτική σας και να συνδεθείτε με τον εαυτό σας καθώς μαθαίνετε και αναπτύσσετε τις απίστευτες δυνατότητές σας.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις επικοινωνήστε μαζί μου μέσω email (info@idyoga.gr) ή καλέστε στο 6946914650.

Θα χαρώ να είστε σε αυτήν την Εκπαίδευση μαζί μας!

Ημερομηνίες ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ και on-line Εκπαίδευσης

Έναρξη: Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

Συχνότητα: Κάθε δεκαπενθήμερο (2 εβδομάδες)

Διάρκεια: 16 Σαββατοκύριακα

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στη σχολή I.D.YOGA, Λ. Βουλιαγμένης 120, Ελληνικό, Σάββατο και Κυριακή 08:00 – 14:00 στις παρακάτω ημερομηνίες:

19-20 Οκτωβρίου 2024

2-3 Νοεμβρίου 2024

16-17 Νοεμβρίου 2024

30 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου 2024

14-15 Δεκεμβρίου 2024

11-12 Ιανουαρίου 2025

25-26 Ιανουαρίου 2025

8-9 Φεβρουαρίου 2025

22-23 Φεβρουαρίου 2025

22-23 Μαρτίου 2025

5-6 Απριλίου 2025

3-4 Μαΐου 2025

17-18 Μαΐου 2025

31 Μαΐου – 1 Ιουνίου 2025

14-15 Ιουνίου 2025

28-29 Ιουνίου 2025

Ημερομηνίες private Εκπαίδευσης

Έναρξη:
Άμεσα με την εγγραφή.

Δίδακτρα

Τα δίδακτρα είναι 1.590 €.

Προκαταβολή 465 €.

Εξόφληση σε 3 δόσεις των 375€.

(ενδεικτικά η πληρωμή των δόσεων 21/10, 15/1, 15/4)

* Συζητήσιμοι και άλλοι τρόποι εξόφλησης

Πώς να εγγραφείτε

Συμπληρώστε την αίτηση και θα επικοινωνήσω μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1. Πότε ξεκινά και πότε τελειώνει η εκπαίδευση;

Η Δια Ζώσης και η On-Line εκπαίδευση ξεκινά το Σαββατοκύριακο 19-20 Οκτωβρίου 2024 και ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιουνίου 2025.

Η Private εκπαίδευση ξεκινάει άμεσα με την εγγραφή.

2. Σε ποιον απευθύνεται αυτή η εκπαίδευση;

Αυτό η εκπαίδευση δασκάλων Γιόγκα απευθύνεται σε μαθήτριες γιόγκα που θέλουν να κατανοήσουν τη φιλοσοφία της Γιόγκα και να εμβαθύνουν στην πρακτική τους, καθώς και σε όσες από εσάς θέλετε να διδάξετε γιόγκα.

3. Είναι αυτή η εκπαίδευση για αρχάριους;
Απολύτως! Εάν μόλις ξεκινήσατε τη Γιόγκα και θέλετε να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας, τότε αυτή η εκπαίδευση είναι για εσάς.

4. Θα υπάρχει άλλος εκπαιδευτής;
Όχι. Όλα τα μαθήματα γίνονται από τον Lead Trainer Γιάννη Χρυσουλάκη.

5. Θα λάβω πιστοποιητικό εκπαίδευσης δασκάλας/ου Γιόγκα μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης;
Θα λάβετε μια επίσημη Πιστοποίηση Εκπαίδευσης Δασκάλων 200 ωρών από τη σχολή I.D.YOGA που θα σας αποσταλεί μέσω email αφού περάσετε τις τελικές εξετάσεις.

6. Τι περιλαμβάνουν οι τελικές εξετάσεις;
Στο τέλος της εκπαίδευσης θα πρέπει να σχεδιάσετε και να διδάξετε στην υπόλοιπη τάξη ένα ολοκληρωμένο μάθημα Γιόγκα και να περάσετε με βαθμολογία τουλάχιστον 70% το τελικό τεστ 50 ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής.

7. Μπορώ να παρακολουθήσω την εκπαίδευση ακόμα κι αν δεν θέλω να διδάξω;
Φυσικά. Πολλές μαθήτριες εγγράφονται στην Εκπαίδευση Δασκάλων Γιόγκα 200 ωρών γιατί είναι ένας πολύ καλός τρόπος να εντρυφήσουν στη γνώση της γιόγκα και να εμβαθύνουν στη δική τους προσωπική πρακτική.

8. Μπορώ να κάνω αυτήν την εκπαίδευση αν έχω εργασία πλήρους απασχόλησης;
Ναι. Τα μαθήματα είναι κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο και σε περίπτωση απουσίας υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσετε βιντεοσκοπημένες τις διαλέξεις και τις συνεδρίες που χάσατε.

Αν είναι δύσκολο να αφιερώσετε 12 ώρες το Σαββατοκύριακο, υπάρχει η δυνατότητα Private εκπαίδευσης. Παρακολουθείτε βιντεοσκοπημένα τα μαθήματα  και συμμετέχετε σε 18 ατομικές συνεδρίες διάρκειας 60 έως 90 λεπτών, που προγραμματίζετε από κοινού με τον Lead trainer Γιάννη Χρυσουλάκη.

9. Ποιες ακριβώς ώρες είναι οι ατομικές συναντήσεις της on-line εκπαίδευσης;
Η ώρα για τις ατομικές συναντήσεις κανονίζονται από κοινού με τον εκπαιδευτή σε ώρα που να εξυπηρετεί και τους δύο.

10. Τι είδους Γιόγκα θα διδαχθεί;
Το βασικό είδος που θα διδαχτείτε στην εκπαίδευση 200 ωρών είναι Hatha Vinyasa. Στη Vinyasa (ροή), οι στάσεις της γιόγκα (asanas) συνδέονται με ένα δημιουργικό και διασκεδαστικό τρόπο. Η άσκηση επικεντρώνεται ειδικά στον συγχρονισμό της κίνησης με την αναπνοή και την ευθυγράμμιση του σώματος καθώς εισέρχεστε και εξέρχεστε από τις asanas.
Αυτό το είδος Γιόγκα θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την προσωπική σας πρακτική Γιόγκα, αλλά θα σας βοηθήσει επίσης να προετοιμαστείτε για να διδάξετε και άλλα είδη Γιόγκα. Στην εκπαίδευση θα γνωρίσετε και θα ασκηθείτε και στα πιο δημοφιλή είδη Γιόγκα όπως: Ashtanga, Sivananda, Yin Yoga, Iyengar, Yoga Nidra, Restorative Yoga, Hot Yoga.

11. Είναι δυνατόν να γίνει μια Εκπαίδευση Δασκάλων Γιόγκα μέσω zoom;

Όταν πραγματοποίησα την πρώτη ζωντανή διαδικτυακή Εκπαίδευση Δασκάλων Γιόγκα 200 Ωρών, πριν από δυόμιση χρόνια, με θεωρούσαν ακραίο.
Πολλοί θεωρούσαν αδύνατο να γίνει μια εκπαίδευση υψηλής ποιότητας έξω από τους τέσσερις τοίχους ενός στούντιο γιόγκα.
Όμως τι συμβαίνει σήμερα: Η διαδικτυακή εκπαίδευση παγκοσμίως έχει γίνει το νέο φυσιολογικό στη Γιόγκα και σε πολλούς άλλους τομείς.
Οι περισσότεροι δάσκαλοι, τα στούντιο και μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα παγκοσμίως έχουν προχωρήσει σε εξ αποστάσεως συνεργασίες και εκπαιδεύσεις- και δεν σκοπεύουν να το αλλάξουν.
Οπότε το ερώτημα δεν είναι πλέον, «Μπορεί η διαδικτυακή εκπαίδευση δασκάλων Γιόγκα να λειτουργήσει;»
[Ναι μπορεί. Οι δεκάδες επιτυχημένες μαθήτριές μας που έχουν αποφοιτήσει είναι η απόδειξη. Μου λένε ότι δεν κατάλαβαν ότι η εκπαίδευση έγινε διαδικτυακά. Νόμιζαν ότι γινόταν δια ζώσης.]
Η σημερινή ερώτηση είναι: «Ποια είναι η καλύτερη μορφή εκπαίδευσης για μένα;
Ποια εκπαίδευση παρέχει μια φιλική, διαδραστική εμπειρία παρόμοια με την μεταμορφωτική εμπειρία μιας δια ζώσης εκπαίδευσης;»
… αλλά με όλη την ευκολία, και ευελιξία που προσφέρει το διαδίκτυο;
Αυτή η ερώτηση είναι για μένα η πιο σημαντική δυόμιση χρόνια τώρα που έχουν ξεκινήσει οι διαδικτυακές εκπαιδεύσεις.
Μην περιμένετε.
Είναι μια εκπαίδευση που θα αλλάξει τη ζωή σας!
Είτε θέλετε να εμβαθύνετε την προσωπική σας πρακτική, είτε θέλετε να διδάξετε Γιόγκα, ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτό το ταξίδι μαζί σας!