Τρέχουσα κατάσταση
Χωρίς Πρόσβαση
Τιμή
37€
Ξεκίνα Τώρα

Atma Suddhi Krama

Μια μοναδική μέθοδος πρακτικής γιόγκα.
Atma Suddhi σημαίνει καθαρότητα της ψυχής.
 
Atma Suddhi Krama είναι συνεδρίες yoga του Krishnamacharya
που βοηθούν στην αφύπνιση και στην ανάπτυξη της έννοιας και της αντίληψης της ψυχής.
 
Σύμφωνα με τον Krishnamacharya, αυτή η συνεδρία για τους ανθρώπους από τη Δύση, θα τους εμπνεύσει να ανακαλύψουν και να ακολουθήσουν το πνευματικό τους μονοπάτι και θα τους οδηγήσει να βιώσουν την ψυχή (άτμα) πέρα από δόγματα και θρησκείες.
 
Σε αυτό το πρόγραμμα παρουσιάζω τη συνεδρία αυτή στην αρχική της μορφή. 
 

Σε αυτό το εργαστήριο, θα μάθετε:

  • Την αρχική δομή της συνεδρίας Atma Suddhi Krama.
  • Τις 4 πραναγιάμα και τις 8 άσανας της συνεδρίας.
  • Την τεχνική Ντάρανα και πως την χρησιμοποιούμε στις πραναγιάμα και τις άσανας.
  • Τι είναι και πως γίνονται οι Μούντρες στη Γιόγκα.

Σε τι διαφέρει από άλλες μεθόδους Γιόγκα;

Πρόκειται για μια αυθεντική μέθοδο γιόγκα που προέρχεται από την παράδοση του Sri T. Krishnamacharya, ο οποίος θεωρείται ο πατέρας της σύγχρονης Γιόγκα.

Χαρακτηριστικό αυτής της μεθόδου Γιόγκα είναι ο συνδυασμός των άσανας, της αναπνοής και της συγκέντρωσης με την έννοια της εστίασης της συνείδησης και των ματιών σε ένα ζωτικό σημείο (τεχνική Ντάρανα). 
Σύμφωνα με τον Krishnamacharya μόνο αν αυτά τα στοιχεία ευθυγραμμιστούν σε μια οργανική Ένωση, μπορεί να συμβεί η Γιόγκα.


Είναι μια ισορροπημένη πρακτική με άσανας επικεντρωμένες στην αναπνοή για τον εξαγνισμό του σώματος, μούντρες για την απενεργοποίηση των συναισθημάτων που μας επηρεάζουν και πραναγιάμα για τον εξαγνισμό του νου και την αποκατάσταση της ελάχιστης φυσικής κατάστασης που απαιτείται για την πρακτική του διαλογισμού, ώστε να επανακτίσουμε την ικανότητα της πνευματικής συγκέντρωσης.