Εκπαίδευση Δασκάλων
Γιόγκα 300 Ωρών:
Εμβαθύνετε στην Πρακτική, Εξελίξτε την Καριέρα σας

On-line και Private

1.872,00 

Προκαταβολή 372€

Ψάχνετε μια εκπαίδευση που θα ενισχύσει την προσωπική και επαγγελματική σας ανάπτυξη;

Η Εκπαίδευση 300 Ωρών της σχολής I.D.YOGA είναι για εσάς!

Έχοντας ήδη τις βάσεις με την εκπαίδευση 200 ωρών, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε το επόμενο βήμα σας.
Με την εκπαίδευση 300 ωρών, δεν εμβαθύνετε απλώς στην πρακτική σας, αλλά ανοίγετε νέους ορίζοντες για την εξέλιξη της καριέρας σας ως δασκάλες Γιόγκα. Αυτό το πρόγραμμα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων προχωρημένων άσανας και πραναγιάμα, ανατομίας, φυσιολογίας, φιλοσοφίας και διδασκαλίας της Γιόγκα, προσφέροντας τα εφόδια για την ανάπτυξη του δικού σας μοναδικού στιλ διδασκαλίας.

Η εκπαίδευση 300 ωρών I.D.YOGA αποτελεί μια εμπειρία προσωπικής και επαγγελματικής μεταμόρφωσης, που θα αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τη Γιόγκα και τον τρόπο που τη μεταδίδετε στους άλλους.

ΕΝΑΡΞΗ

On-line

4 Νοεμβρίου 2023

Η Private εκπαίδευση ξεκινάει άμεσα με την εγγραφή!

Μέχρι το τέλος αυτής της εκπαίδευσης θα:

 1. μάθετε πώς να διδάσκετε 89 κλασσικές άσανας  της Χάθα Γιόγκα, με κατάλληλες υποδείξεις, τροποποιήσεις και επιδείξεις για καθεμία.
 2. αναλύσετε σε βάθος τα Γιόγκα Σούτρας και την Μπαγκαβάντ Γκιτά και θα μάθετε πώς να εφαρμόζετε αυτές τις διδασκαλίες στη δική σας ζωή και πώς να τις διδάξετε στους μαθητές σας.
 3. κατανοήσετε τις δομικές διαφορές μεταξύ διαφορετικών μεθόδων Γιόγκα όπως η Hatha, η Vinyasa, Yin, Hot, Sivananda, Asthanga.
 4. μάθετε πώς να τροποποιείτε τις άσανας σε περίπτωση τραυματισμών και πως να αποτρέψετε τραυματισμούς σε διάφορες περιοχές του σώματος, όπως οι γοφοί, τα γόνατα, η πλάτη, οι ώμοι, οι καρποί και ο λαιμός.
 5. διακρίνετε τη διάταση από τη συμπίεση στους μαθητές ώστε να τους βοηθάτε να προχωρήσουν με ασφάλεια την πρακτική των άσανας.
 6. μάθετε για τη θεωρία και πρακτική της Yin Yoga.
 7. εμβαθύνετε σε τεχνικές διδασκαλίας που θα σας βοηθήσουν να διδάσκετε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα προχωρημένες τεχνικές της Γιόγκα.
 8. μάθετε αναλυτικά τις τεχνικές Πραναγιάμα με ενδείξεις, αντενδείξεις, ώστε να μπορείτε να τις ενσωματώσετε με ασφάλεια στα μαθήματα σας και την προσωπική σας πρακτική.
 9. ασκηθείτε στις τεχνικές Ντάρανα και Ντυάνα (6ο και 7ο σκαλοπάτι της Γιόγκα).
 10. μάθετε πως να σχεδιάζετε διαφορετικού είδους συνεδρίες ανάλογα με τις ανάγκες των μαθητών σας.
 11. μάθετε πώς να σχεδιάζετε και να υλοποιείτε εργαστήρια ώστε να προσφέρετε εξειδικευμένες γνώσεις και τεχνικές στους μαθητές σας.
 12. κατανοήσετε πώς η προσωπική ανάπτυξη μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε ως δασκάλα Γιόγκα. Θα μάθετε για τον καθορισμό στόχων, την νοερή απεικόνιση και πώς να έχετε μια πιο θετική νοοτροπία.
 13. εξετάσετε το πώς η ηθική επηρεάζει την επιτυχία σας ως δασκάλα Γιόγκα και πώς να ενσωματώσετε τις αρχές και τα 8 μέρη της Γιόγκα πρώτα στην καθημερινότητα σας και έπειτα στην τάξη σας.

Ολοκληρώνοντας αυτήν την εκπαίδευση μπορείτε να:

 • πάρετε πιστοποίηση από τη Yoga Alliance για το επίπεδο των 300 ωρών.

 • διδάξετε ως αναγνωρισμένες δασκάλες Γιόγκα.

 • σχεδιάζετε και να υλοποιείτε σεμινάρια και εργαστήρια σχετικά με τη Γιόγκα.

 • οργανώσετε και να πραγματοποιήσετε τις δικές σας εκπαιδεύσεις δασκάλων, όταν συμπληρώσετε τον απαραίτητο χρόνο.

 • εφαρμόζετε στην πράξη τη φιλοσοφία της Γιόγκα.

ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ

 1. Να έχετε ολοκληρώσει εκπαίδευση 200 ωρών αναγνωρισμένη από τη Yoga Alliance.

 2. Nα ολοκληρώσετε με επιτυχία τη διαδικασία συνέντευξης

Τι περιλαμβάνει η εκπαίδευση:

Ιστορία και Φιλοσοφία της Γιόγκα

Ανατομία

Ενεργειακή ανατομία και τσάκρας

Εξάσκηση σε διαφορετικά είδη γιόγκα

Πώς να διδάξετε 89 κλασσικές άσανας της Χάθα Γιόγκα

Δομή Γενικής Συνεδρίας

Δομή Συνεδρίας με Μούντρες

Δομή Συνεδρίας Πραναγιάμα

Δομή Συνεδρίας Yin Yoga

Πραναγιάμα

Διαλογισμό

Γιατι να επιλεξετε την εκπαιδευση I.D.Yoga

 1. Η σχολή D.YOGA είναι αναγνωρισμένη από τη Yoga Alliance (YA ID 282886) και διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την πρώτη ζωντανή on-line εκπαίδευση στην Ελλάδα.
 2. Ο Lead trainer της εκπαίδευσης είναι ο Γιάννης Χρυσουλάκης, μαθητής του Sri Sribhashyam, με διδακτική εμπειρία 30 χρόνων.
 3. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την εκπαίδευση Δια Ζώσης, On-line ή Private.
 4. Με ένα σύγχρονο και ποιοτικό πρόγραμμα σπουδών, η εκπαίδευση του I.D.YOGA είναι μια εξαιρετική επαγγελματική ευκαιρία για εσάς που θέλετε να εμβαθύνετε στην πρακτική σας, να κατανοήσετε και να διδάξετε Γιόγκα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

1. Είστε στην άνεση του σπιτιού σας.
Το γεγονός ότι μπορείτε να ασκηθείτε εξ αποστάσεως, στην άνεση του σπιτιού σας, είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της συμμετοχής σας στη διαδικτυακή Εκπαίδευση Δασκάλων Γιόγκα.

2. Εξοικονομείτε χρόνο.
Αν έχετε κάνει μια έρευνα θα γνωρίζετε ήδη ότι οι περισσότερες δια ζώσης Εκπαιδεύσεις Δασκάλων διαρκούν ολόκληρες μέρες ή ακόμα και εβδομάδες εκπαίδευσης στη σχολή Γιόγκα.
Για πολλούς, ο χρόνος είναι το κύριο εμπόδιο για να συμμετάσχουν σε μια εκπαίδευση δασκάλων γιόγκα.
Με τη διαδικτυακή Εκπαίδευση, ο μόνος χρόνος που θα χρειαστεί να διαθέσετε είναι ο χρόνος των μαθημάτων. Δε θα χρειαστεί να ταξιδέψετε, ούτε να ψάχνετε για πάρκινγκ, ούτε να είστε μακριά από την εργασία ή την οικογένεια σας.
Έτσι κάνετε μια τεράστια εξοικονόμηση χρόνου!

3. Είναι πιο οικονομικά.
Αφού δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε για ταξίδια/μεταφορά, γεύματα και διαμονή με τη διαδικτυακή Εκπαίδευση Δασκάλων Γιόγκα, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα. Αυτά είναι ένα μεγάλο μέρος των συνολικών εξόδων που θα έκανε κάποιος για να συμμετάσχει σε μια δια ζώσης Εκπαίδευση Δασκάλων Γιόγκα.

4. Μπορείτε να παρακολουθήσετε βιντεοσκοπημένο όποιο μάθημα χάσετε.
Αν για οποιοδήποτε λόγο χρειαστεί να απουσιάσετε, υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσετε βιντεοσκοπημένες τις διαλέξεις και τις συνεδρίες που χάσατε.

5. Είναι εξατομικευμένη.
Στις εβδομαδιαίες ατομικές συνεδρίες ένας προς έναν με τον lead trainer Γιάννη Χρυσουλάκη λαμβάνετε εξατομικευμένα σχόλια σχετικά με την εκτέλεση και ευθυγράμμιση των άσανας και απαντάμε σε οποιεσδήποτε απορίες ή ερωτήσεις έχετε από το μάθημα του Σαββατοκύριακου.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ PRIVATE

Αν είναι δύσκολο να αφιερώσετε 12 ώρες το Σαββατοκύριακο, τότε η πλήρως εξατομικευμένη εκπαίδευση Private είναι για σας.

Παρακολουθείτε βιντεοσκοπημένα τα μαθήματα  και συμμετέχετε σε 25 ατομικές συνεδρίες διάρκειας 60 έως 90 λεπτών, που προγραμματίζετε από κοινού με τον Lead trainer Γιάννη Χρυσουλάκη.

Μαζί με τα πλεονεκτήματα της διαδικτυακής εκπαίδευσης (είστε στην άνεση του σπιτιού σας, εξοικονομείτε χρόνο και χρήματα) στις ατομικές συνεδρίες ένας προς έναν με τον lead trainer Γιάννη Χρυσουλάκη λαμβάνετε εξατομικευμένα σχόλια σχετικά με την εκτέλεση και ευθυγράμμιση των άσανας και απαντάμε σε οποιεσδήποτε απορίες ή ερωτήσεις έχετε από τα βίντεο και τη θεωρία της εκπαίδευσης.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Τι λένε για την εκπαίδευση...

Υπέροχος και αγαπημένος ο δάσκαλος Γιάννης Χρυσουλάκης. Δάσκαλος που αγαπά και εξελίσσει την πρακτική του και προσέχει τον/την κάθε μαθητή-τρια ξεχωριστά. Το μάθημα του είναι μια πραγματική θεραπεία για το σώμα και την ψυχή. Θα δείτε μεγάλη αλλαγή στον εαυτό σας σε πολλά επίπεδα. Νοιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για την εκπαίδευση αυτή των 300h.

Σοφία Κουγιά
3 Οκτωβρίου 2022 

Η πολύ αναμενόμενη εκπαίδευση των 300 ωρών με εκπαιδευτή το Γιάννη ήταν
για μένα η ιδανική συνέχεια της εκπαίδευσης των 200h με τον ίδιο!
Όπως και στη πρώτη εκπΙδευση η άψογη προετοιμασία,το οργανωμένο υλικό η δεξιότητα της μετάδοσης της νέας γνώσης ,διευκόλυναν εμένα και την την ομάδα να εμβαθύνουμε περαιτέρω τόσο σε θεωρητικό όσο και σε βιωματικό επίπεδο!
Κάθε μάθημα τροφή για σκέψη διερεύνηση και στοχασμό!!
Η μεταγγιση των φιλοσοφικών και των πρακτικών πτυχών της επιστήμης της γιόγκα επιτεύχθηκε αβίαστα με ροή και με αρμονία χάρι στη μοναδικότητα του Γιάννη και στην ικανότητα του να διδάσκει και κυρίως να μεταδίδει αυτά που ο ίδιος έχει πρώτα ενσωματώσει και εφαρμόσει στη ζωή του!
Καθώς στη συνείδηση μου η γιόγκα είναι ένα πνευματικό μονοπάτι απελευθέρωσης νοιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη για αυτή την εκπαίδευση και το δασκαλο μου Γιάννη Χρυσουλάκη γιατί μέσα μου αναβαθμίστηκε η αντίληψη μου για το βαθύτερο νόημα της ύπαρξης και της ψυχής !
Η εκπαίδευση δε σταμάτησε τον Ιουνίο και με το τυπικό τέλος αλλά συνεχίζει να είναι
πολύτιμο εφόδιο στην προσωπική μου ανάπτυξη στις σχέσεις μουμε τους μαθητές μου και με τους άλλους!!
Συστήνω με όλη μου τη καρδιά το μοναδικο περιεχόμενο του συστήματος που εκπροσωπεί ο Γιάννης καθώς αποκαθιστά τη γιόγκα στην αληθινή της τριπλή υπόσταση ως συνδυασμό κίνησης αναπνοής και συγκέντρωσης !

Θεοδώρα
28 Σεπτεμβρίου 2022
 
My own experience of this education is unlimited. I highly recommend everyone to ask for yourself to experience this training . It’ll surely change your life to the better. Namaste

Anna
21 Ιουνίου 2022

5 Βήματα Για Να Γίνετε Δασκάλα Γιόγκα 300 Ωρών

 1. Επιλέγετε έναν από τους 2 τρόπους εκπαίδευσης: On-line, Private.

 2. Για την on-line εκπαίδευση παρακολουθείτε τα μαθήματα Σάββατο και Κυριακή 8:00 – 14:00 κάθε 15μερο στις αντίστοιχες ημερομηνίες.

 3. Για την εκπαίδευση Private παρακολουθείτε τα βίντεο των μαθημάτων και προγραμματίζετε τις 25 ιδιαίτερες συνεδρίες.

 4. Περνάτε με επιτυχία τις πρακτικές και θεωρητικές εξετάσεις.

 5. Συγχαρητήρια! Μπορείτε να γιορτάσετε!

Έχετε διεθνή πιστοποίηση και μπορείτε να αρχίσετε να σχεδιάζετε τα δικά σας σεμινάρια, εργαστήρια και εκπαιδεύσεις!

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 • Η On-line εκπαίδευση γίνεται ζωντανά μέσω της πλατφόρμας zoom και περιλαμβάνει επιπλέον 10 ιδιαίτερες συνεδρίες διάρκειας περίπου μισής ώρας με τον Lead Trainer Γιάννη Χρυσουλάκη (ένας προς ένα ζωντανά online).

 • Η Private εκπαίδευση περιλαμβάνει όλα τα μαθήματα βιντεοσκοπημένα και επιπλέον 25 ιδιαίτερες συνεδρίες διάρκειας 60 έως 90 λεπτών.
 • Όλη η διδακτέα ύλη συνοδεύεται από βίντεο και σημειώσεις σε αρχεία pdf.

 • Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής σας έχετε απεριόριστη επικοινωνία μέσω email για οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

 • Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης για 3 μήνες συμβουλευτική και καθοδήγηση για να ξεκινήσετε άμεσα να εργάζεστε ως δασκάλα Γιόγκα  (δύο συνεδρίες μισής ώρας το μήνα και απεριόριστα email κατά τη διάρκεια αυτών των τριών μηνών).

Προγραμμα σπουδων

Το πρόγραμμα σπουδών είναι αποτέλεσμα 30 χρόνων διδακτικής εμπειρίας. Είναι σχεδιασμένο να σας παρέχει γνώσεις και δεξιότητες που θα εξασφαλίσουν την επιτυχία σας στη διδασκαλία της Γιόγκα.

Εκπαίδευση Δασκάλων Γιόγκα 300 Ωρών:
Εμβαθύνετε στην Πρακτική, Εξελίξτε την Καριέρα σας

Έναρξη Εκπαίδευσης

4 Νοεμβρίου 2023

Γνωριστε τον δασκαλο

Γιάννη Χρυσουλάκη
Ο Γιάννης Χρυσουλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971. Έχει πτυχίο Βιολογίας από το Ε.Κ.Π.Α. Μελετάει τη φιλοσοφία και την πρακτική της Γιόγκα από το 1998. Έχει μαθητεύσει με τη Στέλλα Μπάστα-Ουζούνη (μαθήτρια της Αγάπης Ευαγγελίδη) και τον Σρι Τ.Κ. Σριμπασυάμ (γιό και μαθητή του Κρισναματσάρυα), ιδρυτή του Yogakshemam και παγκοσμίου φήμης δασκάλου της Γιόγκα. Είναι πιστοποιημένος δάσκαλος από τη Yoga Alliance (E-RYT® 500). Έχει διδαχθεί σε βάθος τις φιλοσοφικές και τις πρακτικές πτυχές της Γιόγκα. Αυτό τον βάζει σε μια μοναδική θέση στη διδασκαλία της Γιόγκα, όπου η επιστημονική άποψη εναρμονίζεται με την παραδοσιακή σοφία. Είναι ένας από τους λίγους μαθητές που δίδαξε ο Σριμπασυάμ στην Ελλάδα. Διδάσκει Γιόγκα από το 2002. Από το 2016 είναι εκπαιδευτής Γιόγκα και Shotokan Karate στο IKKEN DOJO. Ήταν αθλητής και πρωταθλητής της Εθνικής Ομάδας Karate (1991-2001).

Ημερομηνίες ON-LINE Εκπαίδευσης

Έναρξη: Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Τα μαθήματα θα γίνονται διαδικτυακά στην πλατφόρμα zoom,

Σάββατο και Κυριακή 08:00 – 14:00 
κάθε δεκαπενθήμερο στις παρακάτω ημερομηνίες:

4, 5/11/2023

18, 19/11/2023

2, 3/12/2023

16, 17/12/2023

20, 21/1/2024

3, 4/2/2024

17, 18/2/2024

2, 3/3/2024

23, 24/3/2024

6, 7/4/2024

20, 21/4/2024

11, 12/5/2024

25, 26/5/2024

8, 9/6/2024

22, 23/6/2024

6, 7/7/2024

13, 14/7/2024

20, 21/7/2024

27, 28/7/2024

7, 8/9/2024

14, 15/9/2024

21, 22/9/2024

28, 29/9/2024

5, 6/10/2024

Ημερομηνίες private Εκπαίδευσης

Έναρξη:
Άμεσα με την εγγραφή.

Δίδακτρα

Τα δίδακτρα είναι 1872€.

Προκαταβολή 372€.

Εξόφληση σε 5 δόσεις των 300€.

* Συζητήσιμοι και άλλοι τρόποι εξόφλησης

ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1. Πότε ξεκινά και πότε τελειώνει η εκπαίδευση;

H On-line εκπαίδευση ξεκινάει 4 Νοεμβρίου 2023 και τελειώνει 6 Οκτωβρίου 2024.
Τα μαθήματα γίνονται Σάββατο και Κυριακή 8:00 – 14:00 κάθε 15μερο.
Η εκπαίδευση έχει διάρκεια 25 Σαββατοκύριακα.
Η Private εκπαίδευση ξεκινάει άμεσα με την εγγραφή!

2. Σε ποιον απευθύνεται αυτή η εκπαίδευση;
Αυτή η εκπαίδευση απευθύνεται σε δασκάλες Γιόγκα που έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευση 200 ωρών και θέλουν να εμβαθύνουν στην πρακτική τους και να εξελιχθούν επαγγελματικά ως δασκάλες Γιόγκα.

3. Θα υπάρχει άλλος εκπαιδευτής;
Όχι. Όλα τα μαθήματα γίνονται από τον Lead Trainer Γιάννη Χρυσουλάκη.

4. Η εκπαίδευση είναι αναγνωρισμένη από τη Yoga Alliance;
Ναι, η εκπαίδευση είναι αναγνωρισμένη από τη Yoga Alliance. Aφού περάσετε τις τελικές εξετάσειςα θα λάβετε μια επίσημη Πιστοποίηση Εκπαίδευσης Δασκάλων 300 ωρών από τη σχολή I.D.YOGA που θα σας αποσταλεί μέσω email.

5. Τι περιλαμβάνουν οι τελικές εξετάσεις;
Στο τέλος της εκπαίδευσης θα πρέπει να σχεδιάσετε και να διδάξετε στην υπόλοιπη τάξη ένα ολοκληρωμένο μάθημα Γιόγκα, ένα εργαστήριο διάρκειας 3 έως 6 ώρες και να περάσετε με βαθμολογία τουλάχιστον 70% τα 2 τεστ πολλαπλής επιλογής (50 ερωτήσεις το καθένα).

6. Μπορώ να κάνω αυτήν την εκπαίδευση αν έχω εργασία πλήρους απασχόλησης;
Ναι. Τα μαθήματα είναι κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο και σε περίπτωση απουσίας υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσετε βιντεοσκοπημένες τις διαλέξεις και τις συνεδρίες που χάσατε.

Αν είναι δύσκολο να αφιερώσετε 12 ώρες το Σαββατοκύριακο, υπάρχει η δυνατότητα της Private εκπαίδευσης. Παρακολουθείτε βιντεοσκοπημένα τα μαθήματα  και συμμετέχετε σε 25 ατομικές συνεδρίες διάρκειας 60 έως 90 λεπτών, που προγραμματίζετε από κοινού με τον Lead trainer Γιάννη Χρυσουλάκη.

7. Ποιες ακριβώς ώρες είναι οι ατομικές συναντήσεις της on-line εκπαίδευσης;
Η ώρα για τις ατομικές συναντήσεις κανονίζονται από κοινού με τον εκπαιδευτή σε ώρα που να εξυπηρετεί και τους δύο.

8. Τι είδους Γιόγκα θα διδαχθεί;
Στην εκπαίδευση θα ασκηθείτε και θα εμβαθύνετε στα πιο δημοφιλή είδη Γιόγκα όπως: Ashtanga, Sivananda, Yin Yoga, Iyengar, Yoga Nidra, Restorative Yoga, Hot Yoga.

Επίσης θα μελετήσετε σε βάθος την τέχνη της πραναγιάμα και θα εμπλουτίσετε την πρακτική και τη διδασκαλία σας με μια αυθεντική πρακτική που δε θα βρείτε πουθενά αλλού στο διαδίκτυο!

9. Είναι δυνατόν να γίνει μια Εκπαίδευση Δασκάλων Γιόγκα μέσω zoom;
Όταν πραγματοποίησα τις πρώτες ζωντανές διαδικτυακές Εκπαιδεύσεις Δασκάλων Γιόγκα το 2020 με θεωρούσαν ακραίο.
Μάθαινα από το χώρο της Γιόγκα ότι πολλοί θεωρούσαν αδύνατο να γίνει μια εκπαίδευση υψηλής ποιότητας έξω από τους τέσσερις τοίχους ενός στούντιο γιόγκα.

Όμως τι συμβαίνει σήμερα: Η διαδικτυακή εκπαίδευση παγκοσμίως έχει γίνει το νέο φυσιολογικό στη Γιόγκα και σε πολλούς άλλους τομείς.
Οι περισσότεροι δάσκαλοι, τα στούντιο και μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα παγκοσμίως έχουν προχωρήσει σε εξ αποστάσεως συνεργασίες και εκπαιδεύσεις- και δεν σκοπεύουν να το αλλάξουν.

Οπότε το ερώτημα δεν είναι πλέον, «Μπορεί η διαδικτυακή εκπαίδευση δασκάλων Γιόγκα να λειτουργήσει;»

[Ναι μπορεί. Οι δεκάδες επιτυχημένες μαθήτριές μας που έχουν αποφοιτήσει είναι η απόδειξη. Μου λένε ότι δεν κατάλαβαν ότι η εκπαίδευση έγινε διαδικτυακά. Νόμιζαν ότι γινόταν δια ζώσης.]

Η σημερινή ερώτηση είναι: «Ποια είναι η καλύτερη μορφή εκπαίδευσης για μένα; Ποια εκπαίδευση παρέχει μια φιλική, διαδραστική εμπειρία παρόμοια με την μεταμορφωτική εμπειρία μιας δια ζώσης εκπαίδευσης;»

… αλλά με όλη την ευκολία, και ευελιξία που προσφέρει το διαδίκτυο;

Αυτή η ερώτηση είναι για μένα η πιο σημαντική δυόμιση χρόνια τώρα που έχουν ξεκινήσει οι διαδικτυακές εκπαιδεύσεις.
Μην περιμένετε.
Είναι μια εκπαίδευση που θα αλλάξει τη ζωή σας!
Ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτό το ταξίδι μαζί σας!

Πώς να εγγραφείτε

Συμπληρώστε την αίτηση και θα επικοινωνήσω μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.